San Francisco

Här kommer några bilder från San Francisco-dagarna. Det började med att vi hade bokat knas med hotell, så första natten spenderades på ett annat hotell än det vi först skulle sova på. Första dagen spenderades största delen i bilen. Vi åkte till Pier 39 och åt lunch på Bubba Shrimp co. Från pieren såg vi Alcatraz och några sjölejon som låg och latade sig i solen på några bryggor. Pappa ville se några skumma träd, som tydligen var den största sorten i världen, men de låg fyra timmar bort så det sket vi i. Istället åkte vi till en park som heter Muir Woods, där det växte Redwood trees, som är samma sort. På vägen dit passerar vi Golden Gate Bridge, vilket också var det jag tyckte var häftigast i hela staden. På vägen till Muir Woods tog vi en omväg, så vi fick åka bil längst de backiga gatorna, vilket var häftigt.

Dag två åkte vi spårvagn upp och ner för gatorna. Sen gick vi tillbaka, vilket var rätt jobbigt och man blev lagom trött i benen. Men vi tog en paus vid ett café och drack lite gott. Efter traskandet var vi brudar shoppingsugna, så vi dumpade av pappa på hotellet och gick i lite affärer.

Dag tre satt vi hela dagen i bilen. Vi skulle åka Route 1 ner till Los Angeles. Vi åkte längst den rutten som ska vara den vackraste i USA. Självklart var det fint, men efter vi varit i Sydafrika har jag sett vackrare landskap, så jag var inte mega-impad. Vi åkte en liten bit som heter 17-mile-drive, där vi åkte i fina områden och längst golfbanor. Där såg vi några fler sjölejon lata sig i solen och vi såg även sälar och uttrar lekandes i vågorna. När vi åkt en bit började solen gå ner. Vi stannade vid en klippa och jag såg min första solnedgång. Väldigt vackert.

Det här var del 1 i USA-resan. Mera bilder och mer text kommer komma när jag orkar gå igenom bilderna :}.

Annonser

3 tankar om “San Francisco

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s