helg update

NIKON D40 + Tamron 17-50/2.8

Min helg har varit bra och alles lagom. I fredags jobbade jag på eftermiddagen, på fritids. Det var kul och det gick bra, inga problem. Strax efter 18 åkte jag och pappa mot Västerås för att titta på Champions of Rock, som är Peter Johanssons tribute till Queen. Konserten var hur bra som helst, och jag blev ännu mer kär i Peter Johansson än vad jag var innan. Bilder kommer förhoppningsvis komma upp. Jag hade bara med mig den lilla kameran, och den är inte så bra. Men någon bra bild hoppas jag att det blev ändå :).

I lördags gjorde jag ingenting på förmiddagen, kl 13-20 jobbade jag på Tempo. Skönt med lite OB som kommer sitta fint i november när lönen kommer. I går, söndag, var det dags för match! Men på förmidddagen sprang jag först förbi hemma hos Mate med en påse familje guf och en tidning. Hon har opererat sitt korsband, och jag kände att jag ville vara en god vän och ge henne lite mys iallafall. Vi spelade lite spel och umgicks och tog det lugnt.

Halv ett var det dags att bege mig hemåt, slänga i mig lite pasta och sen bege mig upp till hallen för samling. Vi hade match mot Rimbo. Vi spelade väldigt bra försvar, vilket i sin tur ledde till att det gick bra i fas 1 & fas 2 (iallafall i första halvleken). Det tog ca 12 minuter innan Rimbo gör sitt första mål i matchen. Matchen slutade 21-10 och jag gjorde 2 mål. Jag gjorde väldigt många målpassningar, och skötte mig bra i försvar så jag är mer än nöjd med min insats. Nu ligger vi i topp i tabellen, före Sollentuna och Tirfing som också har 2/2 (två spelade och två vinster) dock har de inte lika bra målskillnad som vi har, och det är därför vi ligger i topp. Och där ska vi fortsätta vara, eller hur tjejer? I år ska vi få tillbaka våran spelglädje och springa rakt igenom fyran och klättra upp i trean igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s