heartbreakwarfare

NIKON D40 + sigma 70-300mm/4,0-5,6

I’m back!
Förhoppningsvis iallafall. Pappa kom på att man kunde ju starta om det trådlösa nätverket också. Själv visste jag inte om att det var ett alternativ. Men poff, så fungerade det. Nu sitter jag i mitt rum och har How I Met Your Mother på i bakgrunden. Allt är tillbaka till det vanliga :).

Så… Vad har hänt de senaste dagarna, då jag varit ledsen för jag trott att datorn var på väg att avlida. I tisdags (för en vecka sen alltså) var det ledarträff inför nästa säsong. Jag kommer att ta över ett nytt lag i höst. Jag har ju tränat F95 i säkert fyra år nu. Men jag känner att jag inte varit med tillräckligt iår för att kunna fortsätta. Dom har slagist ihop och blivit A-flick, och jag känner inte de nya A-flickorna tillräckligt som spelare. Jag har ju jobbat väldigt mycket i höst/vinter. Så därför ska jag ta över P-98/99/00. Det blir att börja om från början (nästan, dom blir andra året på stor plan) med ett nytt lag. Det kommer bli riktigt roligt och jag längtar till hösten.

I onsdags var jag på ledarutbildning. Inte mycket att säga om den, den var superb och jag kommer att lära mig mycket. I torsdags jobbade jag kväll. I helgen var det kalas för hela slanten. På lördagen fyllde kusinen 23 år, så det blev tårta och bulla. I söndags fyllde lille morfar 80 år, så det firade vi med släktmiddag nere på värdshuset (även kallat Pino’s) i Grillby. Riktigt god mat och alla var propp-mätta när vi gick (läs rullade) därifrån.

Igår var en lugn dag. Jag åkte till Uppsala och handlade lite på förmiddagen, sen hem och chilla. På eftermiddagen blev det en promenad med bästa Mate.

Vet att det blev ett långt inlägg. Men jag har ju inte bloggat 100% på jättelänge.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s