14-17

Idag ska jag jobba mini-passet 14-17. Chefen ringde för 30min sen och undrade först ifall jag kunde jobba 14-20.10, eftersom en var hemma med sjukt barn. Men sen ringde han tillbaka och undrade om jag kunde jobba 14-17 istället :]. Det kommer nog bli skoj att jobba idag, det är ju onsdag vilket betyder pensionärsdag :). Dom (majoriteten) är så söta och trevliga, och helt missförstådda med bankomatkorten, men får guida dem när de ska betala :]. Jag tycker det är roligt att sitta i kassan, träffa människor. Vissa dagar kan man bli less och trött, men livet måste ju variera lite, man kan inte vara på topp jämt :).

Imorgon ska jag på hälsoundersökning för jobbet. Sköterskan ringde till jobbet igår och undrade om jag kunde komma in tidigare, för det var tydligen någon undersökning hon ville att jag skulle vara med i. Jag antar att jag har den åldern ;].
Ikväll blir det träning från kl 20 :). Är taggad inför det också, men hoppas att min hosta blir bättre. Har sån där jobbig torrhosta nu, usch – vill bara bli frisk. Är lite less på att vara förkyld.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s