defyinggravity

NIKON D40 + nikkor 50mm/1.8

Bilden ovan tog jag igår, innan jag gick till jobbet, blomman stod så fint i mitt fönster så jag drog upp persiennerna och fotade lite snabbt.

Vad tiden går undan! Jag jobbar heldagar nästintill varje dag och då får man lite tid över till annat, när man har träningar på kvällarna. Egentligen skulle jag ha jobbat på förmiddagen idag (8.30-14), men en till är sjukskriven nu i några dagar, så jag fick jobba 14-20 ikväll. Kväll. Igen. I Januari har jag hunnit med att jobba sex kvällar, och jag har jobbat åtta dagar hittills. Imorgon fick jag däremot jobba heldag, 8.30-17. Då skulle jag egentligen ha jobbat mini-passet 14-17, så jag är nöjd över att jag fick jobba lite mer på morgonen också. Sen är jag (om jag inte får någon ny tid imorgon, får se om sjuklingen blir frisk eller inte) ledig på torsdag och fredag, sen jobb i helgen igen. Det är riktigt nice att ha ett jobb nu, och att få jobba mycket! Skönt att vara den enda inhopparen dom har, för då går alla tiderna till mig. Lite jobbigt bara om jag skulle bli sjuk (peppar, peppar).

Igår var det träning efter jobbet (jobbade 13-20.10), fick skjuts upp till hallen av snälla Sussie – så jag slapp vara en isbit när jag kom fram. Ikväll jobbar jag med Sussie igen, ska bli kul för vi hittar oftast på något skoj. Det går så snabbt när man jobbar med någon man kommer bra överens med.

Ikväll efter jobbet blir det nog bara lite power-chill framför Gilmore Girls – love it!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s