no more teenagerThe Beatles – birthday

Idag är det min födelsedag :}. Jag fyller 20 år, vilket jag anser är galet! När jag var liten tyckte jag att folk som var 20 var vuxna och jättegamla. Själv känner jag mig som ett barn och inte alls särskillt vuxen.

Igår var släkten här och firade mig och mamma. Jag fick jättefina presenter. 800kr presentkort på Johanssons presentaffär, smyckeskrin och de två sista böckerna på svenska i Twilight-serien. Imorse kom mamma och pappa in och sjöng för mig :]. Mega-mysigt. Av dom fick jag hur mycket som helst (kändes det som när jag öppnade iallafall :}). Tofflor som är jättesköna och mysiga (och som inte lämnar fjädrar överallt som mina duntossor gör), två canvas tavlor med zebror som motiv, de é kanon (Robert Gustavssons senaste samlings-DVD), 1000 kr presentkort på JC (för att köpa jeans), ett par jättemysiga och mjuka strumpor och ett häftigt svart linne med ett par klackskor på.
Sen tror jag inte att det var någe mer :} – hur mycket som helst som var bra, är inte missnöjd med en enda present.

Idag är mamma ledig, så vi ska ha en heldag med att bara ta det lugnt. Jag har varit och klippt mig på förmiddagen och ska färga håret så snart mamma kommit hem (hon är och klipper sig nu). Jag visar bild när jag är helt klar, vägrar visa det nu. Klippt, lockig och blond utväxt. Haha – inte vackert.

Det här blev ett långt och bildlöst inlägg, förlåt. Men Beatles sjunger lite iallafall :].

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s